Vanaf 23 maart bieden we online muzieklessen aan

Vanaf 23 maart gaan we waar het kan de lessen via skype, facetime, whatsapp-video bellen of via andere media aanbieden. De muziekschool heeft de afgelopen week geïnventariseerd bij docenten en leerlingen hoe de muzieklessen op een alternatieve manier zoveel mogelijk door kunnen gaan. We hebben getest bij proefleerlingen en de reacties zijn positief. Natuurlijk zijn er les-onderdelen die niet online kunnen maar er zijn zeker ook onderdelen die wel kunnen. Daarnaast merken we dat docenten heel creatief worden en ook nieuwe methodes en les-onderdelen verzinnen. Het is een periode van “learning by doing”. Alles is voor iedereen nieuw en waarschijnlijk neemt niemand het kwalijk als er wat mis gaat.

Een reactie van één van de ouders op ons voorstel was: “Fijn dat het leven zo wat “normaler” wordt. In ieder geval en leuk dat het ook zo kan!”

We zijn blij dat we als muziekschool mee kunnen helpen om het leven voor velen wat aangenamer te maken.

No comments yet.