GROEI ONTSTAAT DOOR TE DELEN!

De Rhythm & Music Muziekschool is per 1 januari 2017 gewijzigd naar: ‘coöperatieve vereniging “De Zwolse Muziekschool” U.A.’ (Uitgesloten Aansprakelijkheid). Dit betekent dat de docenten lid zijn geworden van de coöperatieve vereniging en dat alle docenten daarmee als het ware mede eigenaar zijn van de muziekschool. De muziekschool heeft uit de leden een bestuur samengesteld. Het bestuur bestaat uit:

• Eddy Lammers: voorzitter en penningmeester
  • Lonne Klos-Pondman: secretaris
  • Henko Messchendorp: tweede penningmeester
  • Walther Pondman: algemeen bestuurslid

Tevens is er een Raad van Toezicht ingesteld die toeziet op het juist handelen van het bestuur en de school en bestaat uit:

• Marthijn van de Wetering: voorzitter RvT
  • Martijn Logtenberg
  • Christian Spaaij

De Zwolse Muziekschool maakt inmiddels gebruik van meer dan 25 jaar aan ervaring met het opzetten van verschillende onderwijsprogramma’s voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Muziek helpt de ontwikkeling. Daarom wil De Zwolse Muziekschool het muzikale van een mens al in de kinderjaren aanwakkeren, het spelenderwijs ontwikkelen en continu bevorderen via een groot onderwijsaanbod.

JIJ BEPAALT

• Les wanneer het jou het beste uitkomt
  • Ruime keuze uit lesduur en -frequentie
  • Kies uit les met abonnement of strippenkaart

WIJ GEVEN

• Gecertificeerde docenten voor kwaliteitsles
  • Professionele cursusstructuur garandeert effect
  • Alle niveaus: van beginner tot (ver)gevorderde

ONZE EXTRA’S

• Voorbereiding voor conservatoriumauditie
  • Meer weten? Gratis proefles altijd mogelijk!