JAMSESSIE VOLWASSENEN

12,10

Doe mee met de jamsessie op woensdag bij Rhythm & Music onder leiding van een docent. Bespeel je een instrument of zing je, en je wil graag (leren) samenspelen, dan is dit iets voor jou? Het maakt niet uit of je wel of geen les hebt. Voor zover mogelijk delen we in op niveau. De enige voorwaarde is dat er minimaal 3 deelnemers per sessie zijn dus neem gerust een vriend of vriendin mee die ook een instrument bespeelt of zingt.

De docent geeft “tips and tricks”, wijst je op verbeterpunten en probeert deze samen met jou te realiseren. Je leert altijd weer iets nieuws, doet nieuwe ervaringen op en leert andere muzikanten kennen.

De sessies vinden plaats op woensdagavond voor volwassenen vanaf 18 jaar van 20:00 – 21:00 uur. Een sessie duurt 60 minuten. Je kunt per week, per sessie inschrijven.

Vrijwel alle instrumenten zijn aanwezig * Gitaristen nemen hun eigen gitaar met gitaarsnoer mee * Drummers nemen hun eigen stokken mee

Bestel nu een jamsessie en geef op de checkout-pagina aan welke datum je voorkeur heeft, en welke ervaring je met welk instrument hebt!

Artikelnummer: JAMSESSIEKIDS Categorie: