Kleuter Muziek

Rhythm & Music Yamaha Music Point

KLEUTER MUZIEK

Voor kinderen van 4 tot 6 jaar heeft De Zwolse Muziekschool het lesprogramma Kleuter Muziek. In een speciaal voor kleine kinderen ingerichte ruimte met veel bewegingsvrijheid leren kleuters zingen, verbeteren ze hun muzikale gehoor en ontwikkelen ze een ritmegevoel. Schrijf uw kleuter nu in voor Kleuter Muziek bij de beste muziekschool in Zwolle!

In de lessen gebruiken we verschillende muziekinstrumenten zoals keyboard, blokfluit, gitaar, en ritme-instrumenten. Daar hoort ook een boek met liedjes met bijbehorende CD en een werkboek bij. Dit alles maakt het onderwijs interessant en bijzonder aanstekelijk. De vaders of moeders mogen uiteraard, indien mogelijk, actief meedoen met de les! Kinderen vanaf 4 tot 6 jaar kunnen deelnemen.

Wanneer zijn de lessen: Dinsdagmiddag om 16:00 uur. 

NB.  Voor de proefles bij de kleuter muziek geldt het volgende: De eerste les van de serie van 10 lessen kan als een soort van proefles worden gezien. Als u na de eerste les niet verder wenst te gaan dan hoeft u die les niet te betalen. Besluit u wel om verder te gaan dan volgen er na de eerste les nog 9 lessen en is de proefles de eerste betaalde les van de serie van 10 lessen.

De muziekschool is er ook voor kleuters!

Wat kost Peuter of Kleuter Muziekles?

Muziekles voor kinderen van héle goede docenten

  • kindercursusdocent

    Zoë van Huit

    Ward Meijer

    Wij willen je helpen je muzikale doelstellingen te bereiken en doen er alles aan dat je je bij ons op je gemak voelt. We zijn zorgvuldig opgeleid voor onze onderwijsvaardigheden. Permanente bijscholing is vanzelfsprekend voor ons. De muziekschool is in het bezit van onze VOG (verklaring omtrent gedrag).