Oriëntatiecursus

collage orientatie

ORIËNTATIECURSUS

Heb je interesse om een muziekinstrument te bespelen, of om te zingen, maar je kunt nog niet kiezen? Dan is dit iets voor jou!

Doe mee met de oriëntatiecursus op vrijdag- of zaterdagmiddag bij De Zwolse Muziekschool. Tijdens een serie van 10 lessen maak je kennis met viool, drums, gitaar, zang, basgitaar, saxofoon, trompet, piano en/of keyboard. Ieder instrument bespeel je één of twee weken en daarna wissel je naar een ander instrument. Alle instrumenten komen aan bod en tegelijkertijd doe je ervaring op in het samenspelen.  Je krijgt 8 lessen van de docent die alles kan en daarna 2 lessen naar keuze op het instrument van jouw voorkeur. Deze laatste 2 lessen zijn lessen van 30 minuten en worden apart ingepland bij de docent die op het desbetreffende instrument op onze muziekschool les geeft.  

Na de serie van 10 lessen kun je doorstromen naar de zang- of instrumentale les van jouw keuze. De lessen vinden plaats op vrijdagmiddag van 16:00 tot 16:45 uur en van 17:00 tot 17:45 uur. De kosten zijn € 135,- voor de gehele cursus. Voor deze cursus geldt geen inschrijfgeld.

  • Alle instrumenten en toebehoren zijn aanwezig
  • De lesduur is 45 minuten
  • Je kunt meedoen vanaf 6 jaar
  • Indeling naar leeftijd
  • Wil je als volwassene meedoen? Stuur dan een bericht via ons contactformulier zodat we kunnen kijken hoe we dit in kunnen plannen

NB.  De proefles voor de oriëntatiecursus is een betaalde proefles. Na de proefles volgt de volledige cursus van 10 lessen.

Bekijk onze lesruimtes!

Voor een proefles klik hier

Om in te schrijven klik hier